SOM BARCELONA

SOM EIXAMPLE I GUINARDÓ

Barcelona, la nostra ànima

La carnisseria i xarcuteria Balasch va néixer a Barcelona el 1982 i des de llavors estem arrelats, compromesos i vinculats totalment a dos dels barris més emblemàtics de la ciutat i als seus veïns. 

Les nostres dues botigues estan situades al carrer Entença, al barri l’Esquerra de l’Eixample, i al carrer Santa Carolina, al barri El Guinardó, ambdós plens de vida, història i veïns extraordinaris que no canviaríem per res del món. 

Amb la força i temps que han dedicat les nostres generacions i gràcies als més de 35 anys d’experiència, a Balasch ens hem convertit en un establiment especialitzat de referència pels veïns de Barcelona, ja que hi troben un producte carni de primera qualitat, al millor preu i un servei i assessorament excel·lent.

ELS NOSTRES BARRIS

ESQUERRA DE L'EIXAMPLE

La nostra botiga del carrer Entença està situada al barri de la Nova Esquerra de l’Eixample, que forma part del districte de l’Eixample. Aquest compren un territori de 7,48 km², en el qual viuen més de 235 mil habitants. És el segon districte de Barcelona amb més població. 

La Nova Esquerra de l’Eixample destaca perquè hi ha els tres edificis de Can Batlló (actual Escola Industrial), l’Escorxador (actual Parc Joan Miró) la plaça de toros de les Arenes i la presó Model.

eixample-bcn
La característica estructura quadrícula de l'Eixample, construïda el 1860.
x

EL GUINARDÓ

La nostra botiga del carrer Santa Carolina està al barri d’El Guinardó, i que forma part del districte d’Horta-Guinardó de la ciutat comtal.  Aquest té una superfície de 1.194,7 hectàrees i té una població de més de 147 mil habitants. Ocupa el seté lloc, de deu districtes, en temes de població. 

El barri d’El Guinardó continua essent, com ha estat sempre, un barri sense indústries, i no destaca per cap monument important, sinó que és un dels pocs que manté un cert to residencial, d’allò més acollidor i tranquil.

El Nen de la Rutlla, a la plaça del mateix nom, considerat símbol del Guinardó.